Giv dine medarbejdere muligheden for at spare mange penge

Fordelsportal til dine medarbejdere

Visma LogBuy er Danmarks førende fordels- og rabatportal. Her finder du mere end 2800 forskellige rabataftaler fra de mest attraktive brands og virksomheder.

Med LogBuy fordelsportal, som personalegode har jeres medarbejdere mulighed for at spare rigtig mange penge om året på alt fra mad, vin, tøj og sko til rejser og oplevelser samt alt til renovering og indretning af hjem og have. 

Gladere medarbejdere - øget produktivitet

Undersøgelser viser, at besparelser på dagligdagsprodukter ligger på top 5-listen over de personalegoder, som medarbejdere ønsker sig af deres arbejdsgiver. Vores koncept kan hjælpe til med at holde på medarbejdere ved at give øget glæde og engagement i hverdagen.

 

I en tid hvor ledigheden er helt nede på omkring 2,5 %, så ved vi hos LogBuy selv om nogen, hvor svært det er både at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere. Mange faktorer spiller selvfølgelig ind, men attraktive medarbejdergoder er klart én af dem

Er der virkelig noget at spare?

Ja absolut! Der mange penge at spare med fordelsportalen. Både som familie og som enkeltperson, se regneeksemplerne herunder. Det kan betale sig at tjekke for rabatter eller fordele, hver gang du handler. Vi anbefaler også at hente vores Fordelsknap, så du undgår at gå glip af en rabat. 

Hvad kan jeg spare_Billede_CUT

Har du 15 minutter?

Book en demo

Vi vil meget gerne vise dig vores løsning og fortælle, hvordan det hele fungerer. På bare 15 minutter giver vi dig en rundvisning online, så du kan se, om det er noget for dig. Vi rådgiver dig om, hvordan du får mest ud af løsningen, og du har lejlighed til at stille spørgsmål.

Klik og book din tid herunder med det samme!

Feedback fra vores kunder

Vi er stolte af at arbejde sammen med så mange fantastiske kunder. Sammen leverer vi medarbejderengagement, personalefastholdelse og tilfredshed gennem besparelser og fordele til mere end 300 af landets største virksomheder og kommuner.

"Visma LogBuy er et attraktivt personalegode. Vi har samarbejdet i 13 år, hvor vi altid har sikret kendskab og brug af konceptet hos os i fællesskab."
 
TDC, Leif Elken

"Med stor bredde i
tilbuddene og et koncept, der var både nemt, hurtigt og billigt at implementere med rabat til alle fra dag 1, var Visma LogBuy det helt rigtige for os."


Hedensted Kommune,
Jesper Holm

"Vi bruger Visma LogBuy for det første, fordi det er svært at få ordentlige aftaler i hus og ikke mindst tidskrævende at holde dem ajour."

Falcks Personaleforening, Julie Alexandersen

"Vi har været koblet på Visma LogBuy i snart fem år og synes, det er et rigtig godt produkt. Vi har fået samlet alle vores personaleaftaler ét sted."
 
Siemens A/S,
Vibeke Dalgas-Madsen 
 

 

"Med Visma LogBuys koncept slipper vi for at skulle bruge en masse tid og ressourcer på selv at forhandle aftalerne med de enkelte leverandører."
 
Europcar,
Charlotte Søndergaard
"Med appen kan du nemt finde de butikker, der har Visma LogBuy-rabat, og du har altid dit medlemskort lige ved hånden. Onlinekøb fungerer lige så godt."
 
Erhvervsakademi Aarhus,
Neia Randlev
"Nemt, hurtigt og problemfrit. Visma LogBuy giver straks-rabat eller cashback på et STORT udvalg af varer. Et godt supplement til lønnen."
 
Forsvaret,
Jesper Bjarke Jensen
"Medarbejdergoder kan øge tilfredsheden. Med Visma LogBuy kan vi med minimal administration give vores medarbejdere og
erhvervskunder adgang til attraktive rabatter i hele landet"
 
Nykredit Bank A/S,
Jesper Larsen 
 

 


Følg jeres aktivitet i HR-Hubben

Med vores smarte administrationsmodul kan du
hurtigt logge ind og se:

  • Hvor mange medarbejdere, der har adgang til rabatterne
  • Hvor mange, der har aktiveret deres profil
  • Hvor mange, der har logget på inden for en given periode
  • Hvor mange, der har tilmeldt sig nyhedsbrevet
  • Hvilke aftaler, der er mest populære
  • Demografiske data såsom alder, køn mv.

Derudover kan du eksportere lister med
medarbejderne, godkende eller slette medarbejdere. Kort sagt, så har du hele tiden dit eget overblik over LogBuy fordelesportalen - og dine medarbejderes brug af portalen.

hr-hub2
Tag kontakt til os

Vi er altid klar til at snakke med dig

Du kan vælge at udfylde vores kontaktformular her eller give os et ring på 70 20 65 56 og få en snak med en af vores kundekonsulenter.